M2 Bygg - tjänster inom bygg & renovering

Vi utför det mesta inom bygg

M2 Bygg utför det mesta inom byggnation, såväl små som stora uppdrag. I de allra flesta fall kan ni som kund utnyttja ROT-avdraget, vilket ger er skatterabatt på arbetskostnaden.

Med mångårig erfarenhet inom byggnation och renoveringar har vi gedigen hantverkskunskap och hjälper er genom hela byggprojektet från start till mål.

M2 Bygg fasadrenovering Värnamo

Nybyggnation

M2 Bygg erbjuder totalentreprenader inom nybyggnation. Vi bygger lösvirkeshus i alla former och storlekar.

Vi tar gärna hand om hela bygget, vilket innefattar allt från gjutning av grunden till läggning av tak.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Nybyggnation lösvirkeshus Värnamo

Om- /Till­byggnation

Vill ni bygga till ett uterum, bygga om badrummet, byta ut ert kök eller något annat? Vi hjälper gärna till och kommer med tankar och idéer innan ert drömprojekt startar.

Vi tar gärna ansvar för hela projektet och samordnar kontakter och planering med elektriker och rörläggare m.m. för ett smidigt och kostnadseffektivt byggprojekt.

Tillbyggnad Värnamo

Fönsterbyten

Vi hjälper er med den bäst anpassade lösningen för nya fönster i er fastighet. Vi har stor kunskap om olika typer av fönster och dörrar. Vi kan åta oss hela entreprenaden med mätning, rivning och återvinning av de gamla fönstren, montering av nya energieffektiva fönster, fönsterbleck, isolering och montering av fönsterfoder och invändiga snickerier.

Välkommen att kontakta oss för offert på fönsterbyte i Värnamo med omnejd.

Fönsterbyte nya fönster Värnamo

Takläggning

Vi har stor erfarenhet av takläggning och takbyten på olika fastigheter. Tillsammans med er tar vi fram en lösning och gör ett byte av det som behövs för att ert tak ska hålla i många år framöver. Våra takläggare arbetar med de flesta typer av takbeläggningar såsom betongpannor, tegelpannor, plåttak och shingeltak. Vår skickliga plåtslagare monterar och justerar hängrännor, stuprör, taksteg och snörasskydd m.m.

Välkommen att kontakta oss för offert på takläggning i Värnamo med omnejd. 

Takläggning Värnamo Takläggare M2 Bygg

Renovering

Vi utför alla typer av renoveringsarbeten in och utvändigt. M2 Bygg arbetar med fasadrenovering, fasadbyten, tilläggsisolering och takrenoveringar.

Är det dags att renovera invändigt i vardagsrum, kök, badrum eller källare? Vi utför kompletta renoveringsprojekt från golv till tak.

Välkommen att kontakta oss för offert på renovering Värnamo med omnejd. 

Bilder från byggprojekt

Se bilder på olika typer av byggprojekt vi jobbat med här

Bilder