Takläggning i Värnamo med omnejd

Din Takläggare i Värnamo

M2 Byggs duktiga snickare är specialister inom tak med lång erfarenhet inom takläggning. Våra takläggare utför kompletta takentreprenader från start till mål, inklusive rådgivning vid inköp av ny takbeklädnad, rivning och bortforsling av det gamla taket, montering av plåtdetaljer och taksäkerhet.

fri översyn av ditt tak

Våra erfarna takläggare kan hjälpa till med en fri översyn av ditt tak. Vi kontrollerar eventuellt slitage och begynnande skador eller läckor och kan föreslå underhåll, reparationsåtgärder eller omläggning av taket.

Just nu bokar vi in takbyten och takreparationer inför säsongen 2024. Läs mer nedan och välkommen att boka en taköversyn.

M2 Bygg takläggare Värnamo

Utbildad personal för din trygghet

På M2 Bygg arbetar utbildade snickare med hög yrkesskicklighet. Vi följer alltid gällande säkerhetsföreskrifter och har en heltäckande ansvarsförsäkring för din trygghet och vår säkerhet.

Fri taköversyn i Värnamo

Är du osäker på om ditt tak klarar en vinter till? M2 Bygg erbjuder fri översyn av ditt tak i Värnamo med omnejd.

Våra erfarna snickare och takläggare kontrollerar noggrant ditt tak efter slitage och begynnande skador eller läckage. Ibland kan det räcka med mindre takreparationer, byte eller omläggning av enstaka takpannor eller så kan det vara hög tid att byta hela taket. Många kunder vill numera också i samband med takbytet säkerställa att det nya taket är förberett för montering av solceller. 

Välkommen att kontakta oss för bokning av en taköversyn eller om du har frågor.

Kontakta ossRing Magnus
fri taköversyn inför vinter Värnamo takläggning M2

KValitets­produkter När det är dags att byta tak

M2 bygg monterar kvalitetsprodukter för ditt tak. Vi säljer och lägger betongpannor, tegelpannor, underlagspapp och takplåt som vi vet är bra att arbeta med och som har bra garantier och lång livslängd. Vi säljer och monterar bland annat svenska takpannor från Jönåker och taktegel från Sveriges enda kvarvarande tegelbruk i Vittinge. Det finns många färger och olika ytbehandlingar att välja bland. Med lång erfarenhet inom takläggning kan vi bidra med goda råd och tips. 

Plåtslageri genom C2 plåt

Vårt systerföretag C2 Plåt utför professionell montering och tillverkning/anpassning av takplåt, vattenavrinning, takstegar, snörasskydd, vindskivor och huvar för ventilation och skorstenar m.m. Vi är vana att arbeta tillsammans med C2 Plåt vilket gör att vi kan arbeta kostnadseffektivt med ditt nya tak och hålla utlovade tidsplaner. 

takläggare och plåtslagare Värnamo
takpannor och tegel takläggning Värnamo

Moderna takfönster av hög kvalitet

Ett takfönster kan ge ett fint ljusinsläpp och skapa en känsla av rymd. Våra skickliga snickare har kunskaperna och erfarenheten som krävs för att montera moderna takfönster på rätt sätt. Vi monterar takfönster av hög kvalitet med generösa garantier. Rotavdrag gäller vid renovering, reparation och omläggning av tak och takfönster. Vi gör ansökan till skatteverket och drar av rabatten direkt på din faktura. Kontrollera gärna att du har rätt till rotavdraget på Skatteverkets hemsida.

Välkommen att kontakta oss för professionell hjälp med att montera takfönster i Värnamo med omnejd. 

Takfönster Värnamo Takläggare M2 Bygg

Rotavdrag 30% på takläggning

Passa på att boka takläggning, plåtarbeten, montering av takfönster eller reparation av ditt tak. Än så länge gäller rotavdraget som ger 30% rabatt på arbetskostnaden.

När du beställer takläggning eller annat renoveringsarbete av oss på M2 Bygg sköter vi om ansökan till Skatteverket och drar av skatterabatten direkt på din faktura. Du kan enkelt kontrollera om du har rätt att göra avdraget på Skatteverkets hemsida.

Välkommen att kontakta oss för en fri översyn av ditt tak i Värnamo med omnejd. 

Boka taköversyn

Välkommen att kontakta oss för att boka en fri översyn. En av våra utbildade snickare med lång erfarenhet inom takläggning kontrollerar noggrannt ditt tak och lämnar sedan ev. åtgärdsförslag beroende på takets skick.

Kontakta ossRing Magnus